Verras vader... en jezelf!

Brabantia inspireert je met 5 handige cadeautips voor zondag 13 juni

Een paar sokken, een barbecueschort of toch maar weer een fles wijn? Brabantia maakt komaf met voorspelbare vaderdaggeschenken en trakteert de liefste papa’s op een origineel cadeau! De Brabantia-ideeën brengen meteen ook orde in je huis. Mooi meegenomen, niet?

Story image

TIP 1. STRAKKE STRIJKPLANK
De strijkplankhoezen van Brabantia zijn verkrijgbaar in 3 stoere designs: Spring Bubbles, Denim Black en Denim Blue. Je koopt ze apart of met een stijlvolle zwarte strijkplank erbij. Welke maat strijkplank je ook hebt, alle hoezen passen perfect en sluiten strak aan dankzij de koordbevestiging en het gepatenteerde ontwerp.

Story image

TIP 2. STIJLVOLLE KEUKENHULPJES
Vaders genieten nog meer van koken met het nieuwe Brabantia Profile-keukengereedschap: een complete collectie van bijna 60 stijlvolle keukenhulpjes, messen en snijplanken in tijdloos metaal en zwart of beukenhout. Duidelijke lijnen, puur design en de hoogste kwaliteit… de nieuwe collectie laat alle chefs watertanden! De haast professionele kwaliteit spreekt de chef-kok in je vader aan, terwijl de combinatie van roestvrij staal en kunststof zorgt voor makkelijk koken en schoonmaken.

Story image

TIP 3. HANDIG AFWASREK
Ook al hebben de meeste vaders een vaatwasser, afwassen doen ze toch nog vaak. Wist je dat 70% van de mensen in Vlaanderen, Engeland en Spanje (bijna) elke dag afwast? En haast 21% vindt het fijn om te doen! Brabantia maakt het nog leuker met twee nieuwe superhandige inklapbare afdruiprekken in Dark Grey en Light Grey en een zachte siliconen gootsteenmat in Dark Grey. Op het grote rek met twee uitneembare bestekbakjes kan je maar liefst 17 borden kwijt en is er ophangruimte voor 4 wijnglazen. Het standaardrek heeft één bestekkorf en plaats voor 13 borden. Allebei hebben ze een losse lekbak, zo blijft je werkblad droog. De handige ribbels zorgen voor lucht onder je vaat. De mandjes voor het drogen van bestek en keukengerei zijn los, waardoor je je bestek (en het rek zelf) makkelijk kan opbergen.

Story image

TIP 4. SLIMME AFVALEMMERS
Zet vader altijd het afval buiten? Of moet hij vaak naar het containerpark? Afval sorteren wordt voortaan eenvoudig én leuk met Brabantia. Stel je eigen sorteersysteem samen met de vrolijke kunststof Sort & Go-afvalemmers in verschillende maten en kleuren. Een hele familie van vierkante afvalemmers voor het scheiden, verzamelen en vervoeren van je afval. Deze slimme bakjes en bakken zijn er in zes maten en vier kleuren. Zet ze in een la, in een hoek of hang ze aan de muur: slim én stijlvol!

Story image

TIP 5. STOER DROOGREK
Het natuurlijk drogen van de was hoeft niet af te hangen van een tuin of groot terras! Met dit HangOn-droogrek kan vader de was overal in huis kwijt. Gemakkelijk op te zetten en weer op te bergen, beter voor je wasgoed en de planeet. Het rek is verkrijgbaar in de kleuren White, Matt Black of Metallic Grey. Dankzij de slimme stang, 25 meter droogruimte en 8 haken voor kleerhangers kan echt élke vader er mee aan de slag!

Story image

Voor meer info
RCA I Evelien Olaerts I evelien.olaerts@rca.be I +32 496 15 18 30 I www.rcapress.be