Brabantia stelt nieuwe producten voor binnen SinkSide-collectie

Als trouwe bondgenoot in het huishouden, komt Brabantia ook de afwassers tegemoet. En dat zijn er best veel, want 70% van de Vlamingen sopt bijna dagelijks wat borden, glazen, kopjes of een pan. De nieuwe inklapbare afdruiprekken nemen je alvast de helft van het werk uit handen. Verder krijgt de succesvolle SinkSide-collectie er een multi-inzetbare gootsteenmat bij.

Story image

Zelfs wie een vaatwasser heeft, weet het: afwas is er al-tijd. Net als Britten en Spanjaarden doen zeven op de tien Belgen elke dag een klein afwasje met de hand. Opvallend: één op de vijf vindt dat zelfs fijn om te doen. Brabantia maakt de afwaspret nóg groter met twee inklapbare afdruiprekken met lekbak en een siliconen gootsteenmat.

Dankzij de handige rekken droogt je afgewassen vaat vanzelf. Laat je borden, koppen, bestek of keukengerei gewoon uitlekken en drogen. Op het grote rek kan je maar liefst 17 borden kwijt en is er ophangruimte voor 4 wijnglazen. Ook zijn er twee uitneembare bestekbakjes. Het standaardrek heeft één bestekkorf en biedt plaats aan maximaal 13 borden. Beide modellen hebben een losse lekbak zodat je werkblad droog blijft, terwijl de handige ribbels lucht onder je vaat laten. Je kan het rek makkelijk inklappen en opbergen, of net een vast plek in je keuken geven. Brabantia brengt de stijlvolle designs uit in Dark Grey en Light Grey.

Een ander handig nieuwtje in de SinkSide-collectie is de zachte siliconen gootsteenmat i. Daarmee bescherm je je vaat niet alleen tegen krassen maar ook tegen wegglijden en breken. Bovendien kan je de mat uittrekken en heeft hij zuignappen, waardoor hij perfect past in wastafels van 30 tot 45 cm breed. Andermaal bewijst Brabantia haar talent voor multifunctioneel design, want deze mat kan je ook probleemloos gebruiken als onderzetter – voor hete pannen en ovenschalen tot 220°C – of als droogmat (dankzij de openingen voor luchtcirculatie en waterafvoer). Een veelzijdig ontwerp in een stijlvolle kleur, Dark Grey.

Praktische info:

• Inklapbaar afdruiprek small (Light Grey, Dark Grey): 42,95 euro

• Inklapbaar afdruiprek large (Light Grey, Dark Grey): 59,95 euro

• Siliconen gootsteenmat (Dark Grey): 24,95 euro

• Garantie: 5 jaar